Totaal 314.191 keer bekeken, 3 bezoeker(s), 11 vandaag, 95 gisteren Diensten | Autobedrijf-dirk

0118-785044

Autobedrijf-dirk Nieuwe Kruidmolenweg 30, 4382 WB, Vlissingen


Onderhouds en reparatiewerkzaamheden

Is uw auto afgekeurd of op roestschade, dan kunt u tevens bij ons terecht voor herstel hiervan. In onze werkplaats kunt u terecht voor alle soorten onderhoud tevens vernieuwen wij ook uw distributieriem en beschikken we over de modernste apparatuur van deze tijd .Wij repareren alle merken auto's en lichte bedrijfswagens.

Wanneer u voor onderhoud of reparatie naar onze garage komt dan is uw auto bij ons in goede handen. Moet er bij een reparatie een onderdeel besteld worden of duurt een reparatie iets langer, dan laten wij u dat altijd even weten.

APK Keuring van uw auto

De Algemene Periodieke Keuring (APK) is in Europa een wettelijk verplichte keuring ter bevordering van de verkeersveiligheid en ter bescherming van het milieu. De APK is een momentopname en geeft geen garantie dat uw voertuig de rest van het jaar veilig blijft om mee te rijden en dat u een jaar lang geen onderhoud hoeft te plegen. Regelmatige controle en onderhoud van uw voertuig blijven dus belangrijk.

Inkoop en verkoop van gebruikte (bedrijfs) auto's en sloopauto's

Bent u van plan om een gebruikte auto aan te schaffen, dan helpen wij u graag.We hebben een wisselende voorraad aan occasions staan.

Autobanden en montage

Gebruikte banden zijn er vanaf 20,00 en inclusief montage en balanceren,nieuw ventiel.

Storingdiagnose

Moderne auto's hebben een elektronisch geheugen dat een storing of defect automatisch registreert, Diagnose apparatuur kan daardoor de fout of storing uit het geheugen lezen. Onze vakkundige mensen helpen u daarna weer snel op weg  

Transport

Wij verzorgen ook het transport van uw voertuig door het hele land.
Voor meer informatie over mogelijkheden en tarieven over een bepaalde dienst kunt u ons telefonisch bereiken